Tervetuloa jäseneksi!

Tule mukaan yhdistyksen toimintaan kehittämään lapsi - ja nuorisogynekologiaa, seuraamaan uusinta tietoa nuorison seksuaaliterveydestä ja tuomaan viestejä Suomen alueilta!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen lapsi- ja nuorisogynekologiasta kiinnostunut tai alalla toimiva henkilö. Lisäksi kannatusjäsenenä voi toimia yksityishenkilö ja oikeustoimikelpoinen yhteisö.

Jäsenyys anotaan yhdistyksen hallitukselta.

Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruuden vuosikokous päättää. Jäsenmaksusta voi anoa vapautusta yhdistyksen hallitukselta sairauden, työttömyyden tai muun vastaavan syyn takia. Kunniajäsen, kunniapuheenjohtaja ja kirjeenvaihtojäsen ovat vapautettuja jäsenmaksusta.

Yhdistyksestä eroaminen tulee ilmoittaa kirjallisesti hallitukselle tai puheenjohtajalle. Eroamisilmoituksen voi tehdä myös yhdistyksen kokouksessa.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 15 euroa/vuosi.


Hae jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomake!

Muutokset yhteystietoihin

Päivitä muuttunut nimesi/osoitteesi/sähköpostiosoitteesi  ensijaisesti Slangyn jäsensivujen Omat tiedot-osiossa (vaatii kirjautumisen jäsenalueelle, sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi) tai toissijaisesti  palautelomakkeella. Mikäli ensisijaiset vaihtoehdot eivät toimi, voit myös ilmoittaa muuttuneet tietosi sihteerille sähköpostitse.

Muutokset eivät välity yhdistykselle automaattisesti, vaan ne on aina itse päivitettävä.

Jäsenhakemuslomake