Tietosuojaseloste

Voimassa 16.3.2024 lähtien

 1. Rekisterinpitäjä
  Suomen Lapsi- ja Nuorisogynekologinen Yhdistys Slangy ry.
  c/o Slangyn Sihteeri
  Kristiina Rönö
  HUS, Lisääntymislääketieteen yksikkö
  PL 150
  00029 HUS
  kristiina.rono [ät] hus.fi
 2. Käsiteltävät henkilötiedot ja tietolähteet
  Slangy kerää yhdistyksen jäsenten henkilötiedot (Nimi, osoite, henkilötunnus, puhelinnumero, koulutus/ammatti sekä toimipaikka) jäseneksi liittymisen yhteydessä sekä jäsenen päivittäessä henkilötietojaan sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.
 3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudelliset perusteet
  Slangy käsittelee henkilötietoja yhdistyksen jäsenkirjeiden postitusta, muuta tiedottamista ja jäsenmaksujen laskuttamista varten.
  Säilytämme kirjeenvaihdon ja tositteet kirjanpitolain ja yhdistyslain mukaisesti.
 4. Henkilötietojen luovuttaminen
  Slangy ei luovuta jäsenten henkilötietoja kolmansille osapuolille mihinkään tarkoituksiin, poislukien toimivaltaisen viranomaisen lainsäädäntöön perustuva tiedonsaantioikeus.
 5. Rekisterin suojaus
  Henkilötiedot on suojattu asianmukaisesti hallinnollisin ja fyysisin keinoin. Ilmoitamme välittömästi jäsenille, mikäli näistä toimista huolimatta toteamme tietoturvaloukkauksen sivustomme ja rekisterimme salasanasuojauksista ja rajoitetuista käyttöoikeuksista huolimatta.
 6. Tietojen säilytysaika
  Noudatamme lakisääteisiä velvollisuuksiamme kaikkien keräämiemme tietojen säilyttämisajan suhteen. Tämän jälkeen poistamme tarpeettomat tiedon asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen.
 7. Jäsenten oikeudet
  Slangyn jäsenellä on oikeus tarkistaa ja korjata omia henkilötietoja, sekä tehdä valitus viranomaiselle, mikäli jäsen katsoo tietojaan käsitellyn voimassaolevan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.