Jäsenyys

Tervetuloa jäseneksi!

Tule mukaan yhdistyksen toimintaan, kehittämään lapsi - ja nuorisogynekologiaa, pysymään ajantasalla nuorison seksuaaliterveydestä, tuomaan viestejä Suomen eri alueilta!

Hae jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomake alla!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen lapsi- ja nuorisogynekologiasta kiinnostunut tai alalla toimiva henkilö. Lisäksi yhdistyksellä voi olla kannatusjäseniä, jotka ovat yksityisiä henkilöitä tai oikeuskelpoisia yhteisöjä.

Jäsenyys anotaan yhdistyksen hallitukselta, joka hyväksyy jäseneksi ottamisen.

Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruuden vuosikokous päättää. Jäsenmaksusta voi anoa vapautusta yhdistyksen hallitukselta sairauden, työttömyyden tai muun vastaavan syyn takia. Kunniajäsen, kunniapuheenjohtaja ja kirjeenvaihtojäsen eivät maksa jäsenmaksua.

Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä, hänen tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai puheenjohtajalle tai ilmoittamalla siitä yhdistyksen kokouksessa, jolloin se merkitään pöytäkirjaan.

Jäsenmaksu, 15 euroa, laskutetaan Suomen Lääkäriliiton laskutuspalvelun kautta.

Muista ylläpitää yhteystietosi ajan tasalla, myös sähköpostiosoitteesi! Sähköisesti tapahtuvaa jäsentiedotusta pyritään lisäämään. Kokeile kätevää palautepalvelua ohessa.

Jäsenhakemuslomake